Ellen Huijsmans
Kunst Grafiek Schilderijen

ellenhuijsmans@compaqnet.nl tel. 0654666961

Ellen
Maakt Grafiek (lithografie, hoogdruk, monotype) en schilderijen.
Ik werk periodes op de Bonte Zwaan afgewisseld met grafisch werk bij Thoets aan de Nassaukade 321.
Bij Thoets werk ik in de drukkerij. Thoets is een Grafisch Collectief.
Werken op de Bonte Zwaan met het IJ aan je voeten geeft een weids gevoel. Ik werk daar voornamelijk aan projecten en presentaties.

Op de Bonte Zwaan werk ik aan projecten, presentaties en grotere schilderijen.

De schilderijen zijn opgebouwd uit pigmentpoeder met acrylverf. Grotere formaten zijn hier goed mogelijk. Dat geldt ook voor projecten met grafiek op groot formaat zoals de ode aan Anne Teresa de Keersmaker die bestaat uit een 15-luik monoprints.. Andere projecten zijn monoprints van dans op lange rollen Chinees of Japans papier die wel 5 tot 10 meter lang worden. Een voorbeeld hiervan is een project Lil’ Buck Real Swan.

Ode aan de Keersmaeker
Autumn

www.map-embed.net
Loods 6

Management
De Bonte Zwaan wordt beheerd en verhuurd door Stichting Kunstwerk Loods 6.
Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met een van de medewerkers van Loods 6.

Email: info@loods6.nl
Telefoon: 020-4182020

Bezoekadres
De Bonte Zwaan
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam

Disclaimer

Stichting Kunstwerk Loods 6 (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Loods 6, verleent u hierbij toegang tot http://www.bontezwaan.nl (“De Bonte Zwaan”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Loods 6 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.


Beperkte aansprakelijkheid

Loods 6 en de bedrijven van de Bonte Zwaan spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Loods 6.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Loods 6 nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

schriftelijke toestemming van Loods 6, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.