Film Incompany
marketing-  & projectmanagement voor de filmbranche
t: 020-7371356
e: info@filminc.nl
w: www.filminc.nl

Marketing & Distribution | Research & Acquisitions | Theatrical, DVD & VOD | Festivals | Social Media Campaigns | Free Publicity

In de productie van een film wordt veel liefde, geld en zeker ook veel tijd gestoken. Van idee tot script – van script tot film en van aankoop tot distributie is een proces van jaren. Het spreekt vanzelf dat wanneer een film aan het publiek gepresenteerd wordt dit ook met de juiste aandacht en expertise moet worden gedaan. Een campagne voor een film is niet zomaar een reclamecampagne, kennis van film en van filmbranche is essentieel.

Niet elke film heeft een groot publiek – maar wel verdient elke film haar publiek. Of deze nu in de bioscoop, op een festival of thuis te vinden is. FILM INCOMPANY is specialist in filmmarketing. In overleg met u ontwikkelen wij een marketing en distributiestrategie.

Ook verzorgen wij de uitvoering van een releaseplan en campagne en doen wij voor research en geven we advies voor de acquisitie van films en projecten. Voor tijdelijke uitbreiding van uw team, voor specifieke projecten of voor advies kunt u FILM INCOMPANY benaderen.


www.map-embed.net
Loods 6

Management
De Bonte Zwaan wordt beheerd en verhuurd door Stichting Kunstwerk Loods 6.
Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met een van de medewerkers van Loods 6.

Email: info@loods6.nl
Telefoon: 020-4182020

Bezoekadres
De Bonte Zwaan
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam

Disclaimer

Stichting Kunstwerk Loods 6 (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Loods 6, verleent u hierbij toegang tot http://www.bontezwaan.nl (“De Bonte Zwaan”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Loods 6 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.


Beperkte aansprakelijkheid

Loods 6 en de bedrijven van de Bonte Zwaan spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Loods 6.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Loods 6 nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

schriftelijke toestemming van Loods 6, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.