Bureau Merkwaardig
Anouk de l’Ecluse & Daphne de Vries

“Bureau Merkwaardig kenmerkt zich door op een eigenzinnige wijze de kern van het probleem om te zetten in op zichzelf staand beeld. Een beeld dat klopt én intrigeert. Zonder uit te leggen en de boodschap treft altijd doel.”

www.bureaumerkwaardig.nl

Bureau Merkwaardig is een samenwerkingsverband tussen Anouk de l’Ecluse en Daphne de Vries. Een in Amsterdam gevestigd prijswinnend creatief bureau. Bureau Merkwaardig initieert, onderzoekt en geeft vorm.

Anouk de l’Ecluse is fotograaf en filmmaker. Na haar opleiding aan de fotografie afdeling aan de HKU, waar ze afstudeerde met twee experimentele films, vertrok ze naar The Metropolitan Filmschool in Londen. Sindsdien werkt ze als fotograaf, illustrator en filmmaker voor diverse opdrachtgevers. Daarnaast is ze mede-oprichter van Bureau Merkwaardig en docent aan de Fotoacademie Amsterdam.

www.anoukdelecluse.nl

Daphne de Vries heeft zich breed georiënteerd en haar eigen curriculum samengesteld op verschillende opleidingsinstituten. Zo heeft Daphne de Vries Grafisch Ontwerp, Nederlands, Art Direction, Kunstgeschiedenis, Archeologie, Roemeens en Antieke Wijsbegeerte be- of gestudeerd. Daphne heeft zich de afgelopen twee jaar verder bekwaamd in het ontwerpen van boeken en letters door twee Expert classes te volgen aan het Plantin Instituut voor Typografie te Antwerpen: Expert class Book design en Expert class Type design waar zij gebaseerd op zestiende-eeuws historisch materiaal een eigen hedendaags lettertype ontwikkelt: Philosophie de la Frisonne.

www.bureaumerkwaardig.nl


www.map-embed.net
Loods 6

Management
De Bonte Zwaan wordt beheerd en verhuurd door Stichting Kunstwerk Loods 6.
Voor meer informatie en reserveringen, neem contact op met een van de medewerkers van Loods 6.

Email: info@loods6.nl
Telefoon: 020-4182020

Bezoekadres
De Bonte Zwaan
Haparandadam 7
1013 AK Amsterdam

Disclaimer

Stichting Kunstwerk Loods 6 (Kamer van Koophandel: kvk), hierna te noemen Loods 6, verleent u hierbij toegang tot http://www.bontezwaan.nl (“De Bonte Zwaan”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Loods 6 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.


Beperkte aansprakelijkheid

Loods 6 en de bedrijven van de Bonte Zwaan spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Loods 6.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Loods 6 nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten

schriftelijke toestemming van Loods 6, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.